In een ruime kom klop je de mascarpone los samen met de mango, passievrucht vruchtvlees, tropische limonade en stukjes chocolade.
In een andere kom klop je de slagroom met de suiker stijf.
Schep de slagroom voorzichtig door de mascarpone heen.
Meng nu voor de lange vingers de limonade en het water in een kom.
Neem nu de lange vingers en haal ze aan een kant door de sterke limonade. Verdeel de helft over de bodem van een ovenschaal.
Verdeel daarover de helft van het roommengsel, herhaal weer een laag lange vingers en sluit af met het roommengsel.
Zet de tiramisu nu in de koelkast om op te stijven voor minimaal 4 uur. Garneer naar wens met extra passievrucht, blokjes mango en/of extra witte chocolade. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.