Verhit een beetje olie in een ruime pan met dikke bodem en fruit de knoflook en ui even aan.
Kruid het met alle kruiden en bak even mee tot het begint te geuren.
Voeg dan de paprika, gepelde tomaten, water, runderbouillonblokje en tomatenpuree toe. Schep het goed om.
Voeg dan de bruine bonen, kidneybonen en de mais toe.
Schep alles om en laat dit nu een half uurtje even pruttelen op laag-middelhoog vuur.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer met de rijst en optioneel wat avocado, limoen en verse koriander. Zure room, geraspte kaas en eventueel wraps en/of tortilla chips smaakt er ook lekker bij. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.