Verkruimel de biscuitjes en verdeel 3/4 over de bodem van de glaasjes.
Klop de slagroom stijf met een zakje klopfix.
Klop de roomkaas even los, voeg de geklopte slagroom, basterdsuiker, citroensap en vanille extract toe en klop dit luchtig en stevig.
Verdeel 1/3 van het mengsel over de bodem van koekjes.
Verdeel daarop een laag bananen in plakjes.
Daarboven komt een laagje karamel, 1/3 van de slagroom, de rest van de koekkruimels, laag banaan in plakjes, karamel en op de top verdeel je het laatste 1/3 deel van de slagroom. Eet smakelijk!
handig om te weten:
Serveer direct of bewaar in de koelkast. De koekkruimels kunnen dan wel wat zachter worden.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.