Rooster de pijnboompitten even kort in een koekenpan.
Snijd de kipfilets in reepjes. Doe een beetje olijfolie in dezelfde pan en bak de reepjes kipfilet vervolgens gaar. Breng ze tijdens het bakken op smaak met peper, zout en paprikapoeder naar smaak. Zodra de kip gaar is, schep je deze uit de pan en hou je het even apart in een kommetje.
Snijd ondertussen de cherrytomaten in partjes.
Verhit nu een beetje boter en een beetje olijfolie in de pan en doe hierbij de gnocchi. Bak de gnocchi tot ze mooi goudbruin van kleur zijn en doe dan de pesto erbij. Voeg daarna de kip en de cherrytomaten toe en bak die nog even kort mee.
Serveer de gnocchi, kip en cherrytomaten op een bord en verdeel er tot slot wat rucola, Parmezaanse kaas en de pijnboompitjes over. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.