Ga terug
+ servings
Bruschetta Geitenkaas, Aardbei & Balsamico

Bruschetta Geitenkaas, Aardbei & Balsamico

Een heerlijke zomerse tapas: Bruschetta geitenkaas, aardbei & balsamico siroop. Makkelijk om te maken en een waanzinnig lekkere combinatie.
Nog geen stemmen
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 6 stuks

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 1 ciabatta of stokbrood
  • 6 plakjes oude geitenkaas (Old Amsterdam)
  • 3 aardbeien
  • 1 eetlepel balsamico siroop
  • paar blaadjes basilicum ter decoratie

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Snijd 6 plakken van de ciabatta of het stokbrood. Rooster het brood in een broodrooster of in de oven tot de plakken aan beide kanten knapperig zijn.
  • Verdeel de plakjes oude geitenkaas over de bruschetta. Was de aardbeien en snijd ze in plakjes. Verdeel de plakjes aardbei vervolgens over de broodjes met geitenkaas. Druppel er wat balsamico siroop overheen en garneer met wat fijngesneden blaadjes basilicum. Eet smakelijk!

voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

Calorieën: 118kcal | Koolhydraten: 21g | Eiwitten: 4g | Vetten: 2g | Verzadigd vet: 1g

*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.