Snij de helft van de mango in blokjes en de andere helft pureer je.
Klop de slagroom stijf met de helft van de basterdsuiker.
Roer de Griekse yoghurt los met de rest van de basterdsuiker en het vanille extract.
Schep de Griekse yoghurt door de slagroom.
Verdeel de helft hiervan over 4 glaasjes, daarop de helft van de mango puree gevolgd door de blokjes mango.
Hierover heen strooi je de helft van de merengue en de helft van de witte chocolade.
Gevolgd door weer een laag Griekse yoghurt/slagroom en daarop weer de mango puree, stukjes mango, merengue en de witte chocolade. Serveer direct of bewaar in de koelkast (max. 1 dag - de merengue kan wat zacht worden). Eet smakelijk!
handig om te weten:
* Gebruik hiervoor kleine stukjes merengue of een groot stuk merengue die je zelf in kleine stukjes hebt gehakt.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.