Ga terug
+ servings
Wraps met vis

Wraps met vis

Makkelijk recept voor heerlijke wraps met vis, groenten en een zalig sausje. Deze snelle maaltijd met vis is binnen 30 minuten klaar.
4.15 van 7 stemmen
Voorbereiding: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Hoeveelheid: 4 personen

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 8 kleine wraps
  • 500 gram kabeljauwfilets
  • 200 gram rode kool (in dunne reepjes gesneden)
  • 200 gram sla (sla naar keuze)
  • 2 avocado (eetrijp, in blokjes)
  • olie, peper, zout
Beslag:
  • 100 gram bloem
  • 150 ml spa rood
  • 1 ei (middel)
  • 2 theelepels gerookte paprikapoeder
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 2 theelepels uienpoeder
  • 1 theelepel baking soda
Voor de saus
  • 4 eetlepels Japanse mayonaise (kewpie)
  • 4 eetlepels chilisaus

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Snij de kabeljauw in grove stukken.
  • Maak het beslag door alle ingrediënten hiervoor te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking.
  • Doe een ruime laag olie in een pan met dikke bodem en zet het vuur middelhoog.
  • Haal de stukjes kabeljauw door het beslag en bak ze in de pan om en om goudbruin en knapperig in enkele minuten. Laat even uitlekken op een keukenpapiertje.
  • Maak ondertussen de saus door de ingrediënten hiervoor te mengen.
  • Vul de wraps met sla, rode kool, avocado, een paar stukken gebakken kabbeljauw en serveer de saus er naar smaak bij. Eet smakelijk!

voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

Calorieën: 671kcal | Koolhydraten: 67g | Eiwitten: 35g | Vetten: 30g | Verzadigd vet: 5g

*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.