Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
Bekleed de bakvorm met bakpapier of vet deze in.
Klop de suiker en de eieren tot ze licht van kleur en heel luchtig zijn.
Doe de boter en de chocolade in een kom. Smelt dit in de magnetron of au bain marie en laat iets afkoelen tot kamertemperatuur.
Spatel de bloem, Buijsman en koekkruiden door de eieren.
Spatel dan de gesmolten chocolade en boter er voorzichtig door.
Schep de kruidnoten erdoor en giet in de brownie vorm.
Bak de brownies in ca. 30-35 minuten gaar (controleer met een satéprikker of de brownies gaar zijn). Laat afkoelen.
Ondertussen maak je de frosting door alle ingrediënten met een keukenmachine of handmixer luchtig te kloppen.
Verdeel de frosting over de brownies en versier met de extra kruidnoten. Snij in stukken en eet smakelijk!
handig om te weten:
Als je ook een combinatiemagnetron van Whirlpool met Crisp functie in huis hebt, kun je deze brownie met pepernoten op 8 minuten bakken op de Crisp functie.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.