Ga terug
+ servings
Pindarotsjes

Pindarotsjes (Gezouten & Ongezouten)

Pindarotsjes. Gezouten en ongezouten pindarotsjes. Een makkelijk recept met een groots effect. Echt een aanrader om eens zelf te maken!
Nog geen stemmen
Voorbereiding: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 10 stuks

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 200 gram melkchocolade of pure chocolade
  • 150 gram gezouten of ongezouten pinda's

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Smelt de chocolade au bain marie.
  • Schep de pinda's door de gesmolten chocolade zodat alle pinda's een laagje chocolade hebben.
  • Leg een vel bakpapier klaar en schep hierop een lepeltje pinda's met chocolade zodat je rotsjes of clusters vormt. De grootte kun je hierin zelf bepalen; wil je kleine dan gebruik je theelepels en wil je grote pindarotsjes dan kun je het beste een eetlepel gebruiken.
  • Laat vervolgens de chocolade uitharden en dan zijn je pindarotsjes klaar. Het beste kun je ze bewaren in de koelkast, als je aan bewaren toekomt ;)

voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

Calorieën: 187kcal | Koolhydraten: 14g | Eiwitten: 5g | Vetten: 14g | Verzadigd vet: 5g

*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.