Ter garnering: geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Snipper de uien en snij de knoflook fijn. Was de spinazie en hak deze in grove stukken.
Doe wat olijfolie of (room)boter in een ruime hapjespan en fruit de knoflook en ui even aan tot deze glazig is.
Voeg het gehakt toe en rul deze bruin terwijl je het op smaak brengt met peper, zout, oregano en basilicum. Als het gehakt bruin is voeg je beetje bij beetje de spinazie toe en laat je deze slinken.
Verwarm ondertussen een pan met 2 eetlepels roomboter/olijfolie. Bak zodra het heet is de gnocchi in een paar minuten zodat deze iets verkleurd en goudgeel is.
Voeg tot slot de roomkaas toe bij het gehakt en de spinazie. Meng dit goed door elkaar en breng eventueel nog extra op smaak met peper & zout.
Verdeel de gnocchi over de borden en de saus van roomkaas, gehakt en spinazie erop. Garneer met geraspte Parmezaanse kaas en eventueel wat basilicum. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.