Verkruimel de biscuitjes (gebruik hiervoor eventueel een keukenmachine) en meng hierdoor 2 eetlepels witte basterdsuiker en een snufje zout.
Smelt de roomboter in een steelpannetje of in de magnetron en meng dit door de verkruimelde biscuitjes en witte basterdsuiker. Verdeel dit mengsel over de bodem van 6 borrel/ whisky glaasjes en druk zachtjes aan.
Meng de Griekse yoghurt, MonChou, citroensap, een paar druppels vanille extract en 5 eetlepels witte basterdsuiker goed door elkaar in een keukenmachine. Je kunt dit ook met de hand doen maar let er wel op dat alles echt goed door elkaar gemengd is.
Verdeel het mengsel over de glaasjes en zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven (het liefst een nachtje).
Voor je de glaasjes gaat serveren verdeel je de vlaaivulling over de glaasjes. Reken ongeveer 1,5 eetlepel vlaaivulling per glaasje. Eet smakelijk.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.