Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
Snij het bladerdeeg in de lengte in ca. 12 repen van zo'n 2 cm breed.
Kluts het eigeel samen met de melk.
Smeer de bladerdeegrepen in met het eimengsel, verdeel er wat kaas eroverheen, draai ze aan beide kanten tot een spiraal, verdeel er weer wat eimengsel overheen en nog wat kaas.
Eventueel kun je ook nog wat Italiaanse kruiden in en op de kaasstengels doen, alsook wat sesamzaadjes en wat zout naar smaak.
Verdeel de kaasstengels over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 15-20 minuten goudbruin.
handig om te weten:
Je kunt de kaasstengels in een luchtdichte verpakking ca. 2 dagen bewaren
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.