Pompoenwafels
Een super lekker ontbijt recept, dat zijn deze pompoenwafels! Lekker met wat Griekse yoghurt, slagroom of een bolletje ijs erbij.
Voorbereiding: 10 minuten minuten Bereidingstijd: 10 minuten minuten Totale tijd: 20 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
125 gram bloem 100 gram pompoenpuree 50 ml melk 2 eieren 2 eetlepels maple syrup 1 theelepel vanille-extract 1 ½ theelepel bakpoeder snuf zout 1 theelepel kaneel ½ theelepel gemberpoeder snuf kruidnagel snuf piment snuf nootmuskaat handje pecannoten Griekse yoghurt of slagroom
Verwarm het wafelijzer.
Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.
Vet het wafelijzer in met een beetje boter/olie.
Verdeel het beslag over de vorm en bak de wafels gaar.
Serveer de wafels met de pecannoten en een dot Griekse yoghurt of slagroom. Lekker met nog wat kaneel erover
Calorieën: 110 kcal | Koolhydraten: 18 g | Eiwitten: 4 g | Vetten: 2 g | Verzadigd vet: 1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.