Zelf perenijsjes maken (waterijs)
Het recept voor heerlijke zelfgemaakte perenijsjes. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor de lekkerste zelfgemaakte perenijsjes.
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 1 dag dag 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
2 Conference peren (grote rijpe) 150 ml water 30 gram witte basterdsuiker ½ eetlepel citroensap
Schil (indien gewenst) de peren en verwijder het klokhuis. Snijd ze in kleine stukjes.
Doe de stukjes peer in een keukenmachine of blender en voeg hier de overige ingrediënten aan toe. Mix dit tot je een mooi gladde vloeistof hebt.
Giet het mengsel in de ijsvorm en zet de ijsvorm in de vriezer tot de ijsjes zijn bevroren (liefst een nacht invriezen). Eet smakelijk!
Calorieën: 53 kcal | Koolhydraten: 14 g | Eiwitten: 1 g | Vetten: 1 g | Verzadigd vet: 1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Maak dan snel én gratis een eigen account aan.