Snipper het uitje en snijd de knoflook fijn. Snijd de cherrytomaten in partjes.
Doe het gesnipperde uitje, de fijngesneden knoflook en bieslook in een kom. Voeg hier het kipgehakt en de ras el hanout aan toe. Meng dit losjes door elkaar en draai en balletjes van.
Neem een ruime kom en doe hier de couscous in. Verkruimel er het halve blokje kippenbouillon over en voeg 1 theelepel olijfolie en 1 theelepel citroensap toe.
Giet hier 150 ml kokend water over, schep dit door de couscous en dek de couscous vervolgens af zodat deze kan gaan stomen.
Verhit een beetje olijfolie in de koekenpan en bak hier de kipgehaktballetjes in gaar.
Zodra de couscous gaar is voeg je de rozijnen toe samen met de cherrytomaten die je in partjes hebt gesneden. Omscheppen en de peterselie erover verdelen. Breng op smaak met peper en zout.
Schep een beetje couscous op een bord en verdeel hier een paar kipgehaktballetjes over. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.