Remouladesaus
Makkelijk recept voor superlekkere remouladesaus met o.a. mayonaise, augurk, kappertjes en verse kruiden. Lekker bij kibbeling of andere vis!
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
1 middelgrote augurk ½ eetlepel kappertjes halve sjalot 100 gram mayonaise (bijvoorbeeld Zaanse mayo - die is lekker vettig) ½ theelepel mosterd (dijon) 1 eetlepel verse peterselie (fijngesneden) 1 eetlepel verse bieslook (fijngesneden) 1 theelepel citroensap peper en zout
Snij de augurk, kappertjes en sjalot fijn.
Doe in een kom en meng hier de overige ingredienten door.
Breng de saus op smaak met peper en zout.
Calorieën: 682 kcal | Koolhydraten: 1 g | Eiwitten: 1 g | Vetten: 75 g | Verzadigd vet: 12 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.