Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
Vet de cakevorm in en/of bedek met een velletje bakpapier.
Meng eerst de droge en de natte ingrediënten apart in een kom door elkaar. Meng ze vervolgens met elkaar tot een mooi glad beslag.
Doe het beslag in de cakevorm en bak de cake in ca. 60 minuten goudbruin en gaar. Test of de cake gaar is door er met een satéprikker in te prikken, komt deze er schoon uit dan is de cake gaar. Laat de cake afkoelen.
Meng voor de frosting de ingrediënten door elkaar tot je een glad glazuur krijgt. Te dik? Voeg wat extra sap toe. Te dun? Voeg wat extra poedersuiker toe. Giet over de (afgekoelde) cake, laat even uitharden en klaar is de cake! Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.