Kook de pasta in ca. 9 minuten beetgaar en houd een kopje kookvocht apart.
Snij ondertussen de knoflook in dunne plakjes, verwarm de olie in een koekenpan en laat op een zacht vuurtje de knoflook fruiten en zijn smaak afgeven aan de olie.
Snij de peper in plakjes en voeg ook toe aan de olie om een paar minuten rustig mee te laten bakken.
Voeg dan de pasta en het kopje kookvocht toe aan de olie met de knoflook en peper, meng en voeg de peterselie toe.
Breng op smaak met zout, peper en Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
handig om te weten:
* Wil je deze pasta vegan maken? Gebruik dan een plantaardige (Parmezaanse) kaas of strooi er vlak voor serveren wat edelgistvlokken over.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.