Bedek een ovenschaal van ca. 20 x 20 cm met bakpapier.
Doe de gecondenseerde melk in een steelpannetje en doe hierbij de pure chocolade in stukjes.
Verwarm het geheel op laag tot middelhoog vuur tot de chocolade volledig is gesmolten en je een dikke lobbige fudge hebt. Laat het niet koken dan kan de chocolade verbranden en wordt het bitter.
Verdeel nu een deel van de vulling zoals de bokkepootjes en de paaseitjes over de bakvorm.
Stort hierop de fudge en steek de rest van de paaslekkernijen erin en leg de chocoladekuikens er zoveel mogelijk op.
Strijk de bovenkant zoveel mogelijk glad met de achterkant van een eetlepel.
Zet de fudge nu voor minimaal 4 uur in de koelkast tot hij goed hard is geworden. Daarna kun je de fudge in stukjes snijden met een scherp mes. Lekkerste om te eten op kamertemperatuur. Eet smakelijk!
handig om te weten:
Bewaar de chocolade fudge in de koelkast in een afgesloten bakje.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Maak dan snel én gratis een eigen account aan.