Meng alle ingrediënten (m.u.v. de maizena) voor de teriyakisaus tot een mooie gladde saus.
Snij de biefstuk in reepjes en voeg daar de teriyakisaus aan toe om in te trekken. Laat bij voorkeur een uurtje intrekken als je daar de tijd voor hebt.
Snij de ui in halve ringen.
Verhit een beetje olie in de wok en fruit de ui even kort aan. Pers de knoflook uit en bak die even kort mee.
Voeg dan de peultjes toe samen met de champignons en wok dit even kort gaar.
Schep de biefstuk uit de marinade, hou de marinade apart en bak eerst de biefstuk kort in de wok.
Als je biefstuk kort hebt gebakken (hij hoeft niet door en door gaar) voeg je de teriyakisaus toe, kook even mee en voeg dan de maizena toe om de saus iets in te laten dikken (voeg indien gewenst nog iets extra maizena toe om de saus dikker te maken of wat water om hem dunner te maken).
Serveer met de rijst, garneer met de bosui en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.