Maak de aardbeien schoon en doe samen met 1 theelepel citroensap en een ½ eetlepel poedersuiker in de blender/keukenmachine en mix tot een gladde puree.
Doe de aardbeienpuree in de vorm, steek het stokje er alvast in en vries dit in tot deze laag hard is (ca. 2-3 uur).
Voor de tweede laag mix je de sinaasappelsap samen met 1 eetlepel poedersuiker.
Dit giet je over de eerste laag met aardbeien en vries je weer in tot de laag hard is.
Tot slot pureer je de mango, 1 eetlepel poedersuiker, 1 theelepel citroensap en 75 ml water tot een glad mengsel.
Giet dit weer over de sinaasappel-laag en vries in tot deze laag ook hard is.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.