Bedek een ovenschaal van ca. 20 x 20 cm met bakpapier.
Doe de gecondenseerde melk in een steelpannetje en doe hierbij de pure chocolade in stukjes.
Verwarm het geheel op laag tot middelhoog vuur tot de chocolade volledig is gesmolten en je een dikke lobbige fudge hebt. Zorg ervoor dat je het niet kookt anders kan de chocolade verbranden.
Stort de fudge in de ovenschaal en verdeel het goed. Strijk de bovenkant glad met de achterkant van een eetlepel.
Zet de fudge nu voor minimaal 4 uur in de koelkast tot hij goed hard is geworden. Daarna kun je de fudge in stukjes snijden met een mes en eventueel garneren met wat cacaopoeder. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.