Ga terug
+ servings
Omelet wrap met zalm

Omelet wrap met zalm en spinazie

Omelet wrap met zalm. Deze heerlijke omelet wrap is gevuld met oa zalm, roomkaas, en spinazie. Ontzettend lekker en makkelijk om te maken.
4.41 van 5 stemmen
Voorbereiding: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Hoeveelheid: 2 wraps/ personen

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 5 eieren (m)
  • 1 eetlepel bieslook (vers - fijngesneden)
  • 100 gram gerookte zalm
  • 4 eetlepel roomkaas
  • 2 handjes spinazie (vers)
  • ¼ komkommer (in dunne reepjes gesneden)
  • olie, peper en zout

HANDIG OM TE HEBBEN:

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Klop de eitjes los in een kom met peper, zout en de fijngesneden bieslook.
  • Verhit een beetje olie in een koekenpan, doe de helft van de geklutste eitjes in een pan en bak er een goudgele omelet van. Herhaal met de andere helft.
  • Leg de omelet op een bord, rol eventueel al iets op om hem makkelijker te kunnen oprollen straks en laat afkoelen.
  • Besmeer met de roomkaas en beleg met de gerookte zalm, reepjes komkommer, verse spinazie en druppel er een beetje citroensap naar smaak overheen.
  • Herhaal met de andere omelet, rol op en snij door de midden. Eet smakelijk!

voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

Calorieën: 278kcal | Koolhydraten: 4g | Eiwitten: 26g | Vetten: 17g | Verzadigd vet: 6g

*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.