Snijd 2 teentjes knoflook fijn en schil de winterpeen en snijd deze in zo klein mogelijke blokjes.
Verdeel zout en peper naar smaak over de runderlappen en leg ze in de slowcooker. Giet hier het blikje met blokjes tomaat over. Breng 60 ml water aan de kook en los hier het ¼ blokje runderbouillon in op. Giet dit over het vlees samen met de knoflook en winterpeen in blokjes, het laurierblaadje en de tijm.
Doe de deksel op de slowcooker en zet deze op laag voor minimaal 8 tot 10 uur.
Haal daarna het laurierblaadje uit de slowcooker en trek het vlees los met 2 vorken. Breng de ragù verder op smaak met peper en zout.
Kook de pasta en serveer de ragù over de pasta. Lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.