Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
Doe de droge ingrediënten in een kom (havermout, gepofte quinoa, noten, kaneel en een snuf zout naar smaak).
Prak de banaan in een ander kommetje en meng hierdoor de agave siroop en de kokosolie.
Meng de droge en natte ingrediënten. Verdeel de granola over een met bakpapier beklede bakplaat en zit het in de oven voor 10 minuten.
Na 10 minuten schep je de boel om en zet je het weer 5 minuten in de oven. Weer omscheppen na 5 minuten en de oventijd met elke keer 5 minuten verlengen en omscheppen tot je granola licht verkleurd is en knapperig begint te worden.
Laat daarna de granola afkoelen en schep de bananenchips erdoorheen. Serveer met melk of yoghurt en eet smakelijk!
handig om te weten:
* uit dit recept haal je ongeveer 10 porties granola - ca. 1 opscheplepel per portie
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.