Spatel de mascarpone door de slagroom samen met de koekkruiden.
Doe een beetje chocolademelk in een kom en doop de helft van de kruidnoten hier kort in.
Bedek de bodem van de schaal met de kruidnoten.
Schep hierover de helft van het slagroom-mascarpone mengsel.
Rasp het stukje pure chocolade en verdeel dit hier overheen.
Daarover heen doe je weer een laag met in chocolademelk gedoopte kruidnoten en top af met de rest van het slagroom-mascarpone mengsel.
Zet de sinterklaastiramisu nu minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Je kunt de tiramisu ter decoratie versieren met kruidnootjes of je klopt wat extra slagroom stijf en spuit het met een mooi spuitmondje op de tiramisu zoals ik deed. Strooi daar tot slot wat cacaopoeder overheen. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.