We beginnen met het maken van de saus. Meng hiervoor de mayonaise, ketchup, whisky, citroensap en paprikapoeder goed door elkaar.
Neem 4 glazen en vul de bodem met fijngesneden ijsbergsla.
Snijd de avocado in kleine blokjes en verdeel deze vervolgens over de ijsbergsla.
Verdeel de Hollandse garnalen over de avocado.
Hierover doe je de citroenrasp en de tuinkers.
Tot slot een beetje van de zelfgemaakte whisky cocktailsaus naar smaak en eet smakelijk!
handig om te weten:
Tip: wil je de garnalen cocktail 's eerder op de dag al voorbereiden? Verdeel dan een beetje citroensap over de blokjes avocado om verkleuring tegen te gaan.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.