Ga terug
+ servings
Fajita met biefstuk recept

Fajita's met biefstuk

Snelle fajita's met gemarineerde biefstuk
4.53 van 17 stemmen
Voorbereiding: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Hoeveelheid: 2 personen

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 4 wraps (kleine)
  • 400 gram biefstuk
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui
Marinade voor de biefstuk:
  • 4 theelepels cajunpoeder
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • ½ theelepel chilivlokken
  • 1 eetlepel olie
  • peper en zout
Marinade voor de paprika:
  • 1 eetlepel olie
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • peper en zout
Voor erbij: verse koriander, avocado, limoen en saus naar smaak

    ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

    • Snij de biefstuk in repen en meng alle kruiden en olie door de reepjes en laat even marineren (bij voorkeur minimaal een half uur).
    • Ondertussen snij je ook de paprika's en rode ui in reepjes en doe deze in een ruime kom. Voeg ook hier de marinade aan toe en laat even marineren.
    • Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking.
    • Bak de reepjes paprika en rode ui in enkele minuten beetgaar in een (grill)pan.
    • Doe hetzelfde met de biefstuk.
    • Serveer direct met saus naar smaak en eventueel wat verse avocado, koriander en limoen. Eet smakelijk!

    voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

    Calorieën: 536kcal | Koolhydraten: 45g | Eiwitten: 52g | Vetten: 15g | Verzadigd vet: 5g

    *Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

    RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.