Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Kruid de kipdijfilets aan beide kanten met peper en zout naar smaak.
Verhit een beetje olie in een ruime koekenpan en bak de kipdijfilet goudbruin en gaar.
Haal de kip vervolgens uit de pan en hou apart.
Verhit (indien nodig) nog een klein beetje olie in de koekenpan en pers de knoflook uit. Fruit even zachtjes op laag vuur aan met de zongedroogde tomaten.
Voeg Remia Cuisine Basissaus Wit saus toe samen met de citroensap en 100 ml water.
Voeg de Parmezaanse kaas en de spinazie toe.
Roer zachtjes door tot de spinazie is geslonken en breng verder op smaak met de oregano en peper en zout naar smaak.
Voeg de kip weer toe en zet het geheel nog 15-20 minuten in de oven.
Serveer naar wens met (opgebakken) aardappeltjes en een frisse salade bijvoorbeeld. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.