Ga terug
+ servings
Wrap met carpaccio

Carpaccio wrap

Carpaccio wrap, een heerlijke verrassende lunch. Wraps met pesto, carpaccio, Parmezaanse kaas en verse, knapperige rucola. Heerlijk!
3.92 van 12 stemmen
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 1 hele wrap

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 1 wrap
  • 100 gram carpaccio
  • 10 gram pijnboompitten
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 1 á 2 eetlepels Parmezaanse kaas ((grof) geraspt)
  • 1 handje rucola

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Verwarm de wrap zoals aangegeven op de verpakking.
  • Rooster de pijnboompitten in een pannetje tot ze iets verkleuren.
  • Neem de wrap en smeer deze in met de groene pesto.
  • Beleg deze met de carpaccio en strooi hier de pijnboompitten, een handje rucola en de Parmezaanse kaas over.
  • Rol de wrap op en snijd deze door de midden. Eet smakelijk!

voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

Calorieën: 296kcal | Koolhydraten: 17g | Eiwitten: 27g | Vetten: 12g | Verzadigd vet: 2g

*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.