Meng alle ingrediënten, behalve de honeycomb, door elkaar. Het makkelijkste is om dat in een blender te doen zodat je direct de slagroom iets luchtig klopt voor een lekkere structuur.
Doe het ijsmengsel vervolgens in de ijsmachine met iets meer dan de helft van de honeycomb (de hoeveelheid neemt niet heel nauw, een stukje meer of minder geeft niets).
Draai er in 45-60 minuten een mooi ijs van (tijd kan verschillen per ijsmachine).
Haal het ijs uit de ijsmachine en doe het in een bak die in de vriezer kan. Schep hier nog wat stukjes honeycomb door en verdeel er wat stukjes honeycomb overheen.
Zet het nu nog minimaal 1-2 uur in de vriezer om mooi hard te worden.
Tip: haal het ijs ongeveer 10-15 minuten (op kamertemperatuur) voor je het gaat serveren uit de vriezer en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.