Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
Schil de winterpeen en snij deze in blokjes. Snij ook de paprika en bleekselderij in blokjes en de champignons in plakjes.
Verhit een beetje olie in een ruime hapjespan en fruit de ui en knoflook even aan tot deze glazig beginnen te worden.
Voeg dan de wortel, bleekselderij en paprika toe. Bak deze tot de wortel beetgaar is (ongeveer 10 minuten).
Voeg dan de plakjes champignon, linzen, oregano, tomatenpuree toe en bak dit ook even 5 minuten mee.
Tot slot voeg je de passata toe samen met 250 ml water en breng dit aan de kook. Kook de saus nu 10-15 minuten in tot deze ingedikt is en serveer direct met de spaghetti.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.