Bedek een bakvorm met de afmetingen 20 x 20 centimeter (of vergelijkbaar) met een vel bakpapier.
Hak de walnoten grof met een scherp mes.
Doe de gecondenseerde melk, de chocolade in stukjes en een snuf zout in een steelpan met dikke bodem en verwarm het op laag tot middelhoog vuur tot de chocolade is gesmolten en zacht is.
Meng de walnoten door het mengsel en stort het mengsel in de met bakpapier beklede bakvorm.
Laat de fudge nu even afkoelen en zet het daarna in de koelkast om minimaal 4 uur of een nacht uit te harden.
Snij de fudge in blokjes. Je kunt de fudge bewaren in een afgesloten bakje in de koelkast. Lekkerste om het even op kamertemperatuur te laten komen voor je het eet.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.