Ga terug
+ servings
Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca

Snelle vega(n) spaghetti alla puttanesca
4.60 van 10 stemmen
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Totale tijd: 25 minuten
Hoeveelheid: 2 personen

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 150 gram spaghetti
  • 400 gram passata
  • 50 gram zwarte olijven
  • 3 eetlepels kappertjes
  • 2 theelepels oregano
  • 2 tenen knoflook
  • chilivlokken, olijfolie, basilicum (vers), peper en zout

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
  • Doe alle overige ingrediënten in een steelpan en voeg naar smaak peper en zout toe. De verse basilicum en olijfolie laat je achterwege.
  • Breng aan de kook en zodra het kookt zet je het vuur lager, laat dit nu een kwartier rustig pruttelen op laag vuur.
  • Haal na een kwartier de pan van het vuur, voeg de verse basilicum toe en naar smaak een scheut olijfolie.
  • Serveer de saus over de gekookte spaghetti en serveer direct.

voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

Calorieën: 395kcal | Koolhydraten: 76g | Eiwitten: 14g | Vetten: 5g | Verzadigd vet: 1g

*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.