Breng een steelpannetje met water en een snuf zout aan de kook. Kook hierin de groene aspergetips beetgaar en spoel ze daarna af onder de koude kraan.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan.
Verhit daarna een beetje olijfolie en een klontje boter in de koekenpan en bak de pompoen blokjes gaar. Breng op smaak met piment, peper en zout.
Verhit daarna een beetje olijfolie en een klontje boter in de koekenpan en bak de gnocchi vervolgens in ca. 8 minuten goudbruin en knapperig. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg dan de groene aspergetips toe, bak even kort mee en tot slot bak je (heel kort) ook de gehalveerde cherrytomaten even mee.
Verdeel dit over 2 borden, strooi de pijnboompitten erover, verkruimel de geitenkaas en druppel er tot slot nog wat groene pesto overheen. Serveer met de knapperige spinazie als salade erbij. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.