Vegan wafels
Makkelijke vegan wafels, een lekker ontbijt!
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
125 ml plantaardige melk (amandelmelk of havermelk bijvoorbeeld) 100 gram zelfrijzend bakmeel 25 gram havermout 1-2 theelepels koekkruiden of kaneel snuf zout olie of boter om het wafelijzer mee in te vetten Om te serveren: vers fruit/ ahornsiroop
Verwarm het wafelijzer voor.
Meng alle ingrediënten in een kom met een garde tot een mooi, glad beslag.
Vet het wafelijzer in met een beetje (plantaardige) boter of olie.
Schep ongeveer 2 eetlepels beslag per wafel in het wafelijzer en bak ze in ongeveer 5 minuten goudbruin en gaar.
Serveer direct met vers fruit naar smaak en een scheutje ahornsiroop.
Calorieën: 66 kcal | Koolhydraten: 13 g | Eiwitten: 2 g | Vetten: 1 g | Verzadigd vet: 1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.