Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
Meng alle ingrediënten voor de bodem door elkaar tot een kruimelig deeg (dus niet te lang mengen want dan krijg je een compacte deegbal)
Vet de bakvorm in of bedek hem met een velletje bakpapier.
Doe het deeg voor de bodem in de bakvorm.
Bak de bodem in ca. 15-20 minuten voor in de oven.
Mix nu alles voor de vulling/ topping tot een gladde, lobbige saus.
Giet de vulling over de bodem zodra deze uit de oven komt.
Zet het geheel weer in de oven en bak het geheel in 30-45 minuten gaar.
Laat het vervolgens volledig afkoelen en snij er dan vierkante of rechthoekige lemon bars van. Bestrooi naar wens met extra poedersuiker of decoreer met een plakje citroen. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.