Salade met perzik, tomaat en mozzarella
Zomerse salade met perzik, tomaat en mozzarella
Bereidingstijd: 10 minuten
- 2 rijpe perziken
- 1 tomaat (groot)
- 1 bol mozzarella (125 gram)
- paar blaadjes basilicum
- 1 eetlepel balsamico siroop
Was de tomaat, snijd in parten, verwijder het vruchtvlees en snijd daarna in grove blokjes.
Ontpit de perzik en schil deze (indien gewenst). Snijd vervolgens in partjes of blokjes.
Scheur de mozzarella in stukken en snijd de blaadjes basilicum fijn.
Neem een bord en verdeel hierover alle ingrediënten met de blaadjes basilicum bovenop. Druppel hier de balsamico siroop over en eet smakelijk!
Calorieën: 228kcal | Koolhydraten: 20g | Eiwitten: 13g | Vetten: 11g | Verzadigd vet: 8g
*Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Maak dan snel én gratis een eigen account aan.