Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
Snij de bovenkant van de afbakbroodjes en hol ze uit (de bovenkant/ het kapje kun je meebakken en ter decoratie erbij serveren) de binnenkant gebruiken we niet meer.
Verdeel vervolgens de crème fraîche over de bodem van de broodjes.
Hierop doe je de geraspte kaas, de eitjes en tot slot nog wat extra geraspte kaas en peper en zout naar smaak.
Zet de broodjes in een ovenschaal en bak ze in ca. 15-20 gaar. Denk de broodjes eventueel de laatste 5 a 10 minuten af met aluminiumfolie als de broodjes teveel verkleuren, maar het ei nog niet gaar is.
Garneer naar smaak met fijngesneden bieslook en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.