Gegrilde Romainesla van de BBQ
Vega(n) gerecht van de BBQ: gegrilde Romainesla.
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
1 eetlepel olijfolie sap van een halve citroen 2 Babyromainesla chilivlokken, peper en zout
Laat de BBQ goed heet worden.
Maak ondertussen alvast de dressing door de olijfolie en het citroensap te mengen. Voeg naar smaak chilivlokken, peper en zout toe.
Halveer de kleine kropjes Romainesla en bestrijk de binnenkanten met een beetje olie.
Grill de Romaine aan beide kanten ongeveer 2 minuten.
Druppel naar smaak de dressing eroverheen en eet smakelijk!
Calorieën: 39 kcal | Koolhydraten: 2 g | Eiwitten: 1 g | Vetten: 3 g | Verzadigd vet: 2 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.