Snijd de kipfilet in dunne repen van ongeveer 2 centimeter dik.
Bestrooi de kipfilet met paprikapoeder, peper en zout.
Verkruimel de cornflakes op een bord en leg hierin de repen kipfilet.
Druk de cornflakes stevig tegen de repen kip aan zodat elke reep kip een "jasje" heeft van cornflakes.
Verhit een beetje boter of olie in de koekenpan en bak de bacon om en om knapperig.Laat de plakjes bacon vervolgens uitlekken op een stukje keukenpapier.
Veeg de koekenpan schoon met een stukje keukenpapier en verhit er weer een beetje boter of olie in.
Bak de repen kip op middelhoog vuur gaar en goudbruin.
Maak ondertussen de honing mosterd saus door de mayonaise, mosterd en honing te mengen in een kommetje.
Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking.
Verdeel een beetje saus over de wraps, vervolgens de sla, kaas, tomaat bacon en krokante kip.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.