Snijd de biefstuk in ruime blokjes en doe dit in een ruime kom.
Het teentje knoflook snijd je fijn en doe deze bij de biefstuk.
Verder doe je er de peterselie, bieslook, chilivlokken, peper en zout naar smaak bij samen met de olijfolie.
Meng dit alles goed door elkaar en dek de kom af. Zet deze vervolgens in de koelkast.
Laat de marinade minimaal 1 uur of maximaal een nachtje intrekken.
Snijd voordat de BBQ aan gaat de boven en onderkant van de rode ui, verwijder de buitenste schil en snijd in plakjes die even breed zijn als de stukjes biefstuk.
Rijg om en om een stukje biefstuk en ui op een satéstokje of spies.
Grill de spiesjes gaar op de BBQ en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Maak dan snel én gratis een eigen account aan.