Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
Vet de cupcake/ muffinvorm in met boter en strooi er een beetje bloem overheen om te zorgen dat de cake-jes straks makkelijk uit de vorm komen.
Meng alle ingrediënten voor de bodem van de roze koek door elkaar en voeg naar smaak een beetje citroenrasp toe.
Verdeel het beslag over de cupcake/ muffinvorm zodat de bodem goed bedekt is (maar de vorm niet volledig vol is). Indien je een cupcake/ muffinvorm met 6 holtes gebruikt bak je de cake-jes in twee delen af.
Zet de bakvorm in de oven en bak de cake-jes nu in circa 15 minuten heel licht goudbruin en gaar.
Laat de cake-jes daarna volledig afkoelen.
Pureer 50 gram framboos en druk ze door een zeef.
Meng het gezeefde vocht van de frambozen met de poedersuiker. Indien de glazuur nog te dik is voeg je eventueel een paar druppels water toe.
Verdeel de glazuur over de cake-jes en laat hard worden. Dan zijn ze klaar. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.