Meng alle ingrediënten voor de kipgehaktballetjes door elkaar en voeg naar smaak peper en sriracha (of sambal) toe.
Rol er gehaktballetjes van gelijke grote van en zet ze even in de koelkast voor ongeveer 20-25 minuten.
Kook ondertussen de noodles zoals aangegeven op de verpakking en als ze gaar zijn spoel je ze af onder koud water.
Maak ondertussen de saus door alle ingrediënten te mengen in een kommetje samen met 100 ml water.
Doe de saus in de wokpan en kook in tot het zo dik is als siroop. Voeg eventueel een maizena papje van 1 eetlepel maizena met 1 eetlepel water toe om dit te versnellen. Als de saus dik genoeg is giet je het in een kommetje en spoel je de wok af.
Verhit vervolgens een beetje olie in de wok en bak de kipgehaktballetjes rondom gaar en goudbruin.
Schep de gehaktballetjes uit de wok.
Voeg weer een beetje olie toe aan de wok en wok de wokgroenten even kort mee (dat is heel veel 'wok' in een zin ;-) ).
Voeg dan de noedels toe en bak deze ook even mee.
Verdeel de noedels met wokgroenten over 4 kommetjes of borden, hierover de kipgehaktballetjes en naar smaak de saus. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.