Hak de pure chocolade, speculoos, karamel fudge en de pinda's in kleine stukjes.
Bedek een ovenschaal van ca. 20 x 20 cm met bakpapier.
Doe de gecondenseerde melk in een steelpannetje en doe hierbij de pure chocolade in stukjes, boter en een snuf zout.
Verwarm het geheel op laag tot middelhoog vuur tot de chocolade volledig is gesmolten en je een dikke lobbige fudge hebt. Let op: laat de chocolade niet koken, dan brand het aan.
Schep nu snel een deel van de speculoos, pinda's, karamel fudge en de mini marshmallows door het fudge mengsel.
Stort de fudge in de ovenschaal en verdeel het goed.
Verdeel de rest van de stukjes speculoos, pinda's, karamel fudge en de mini marshmallows over de bovenkant. Strooi er nog wat vrolijk strooisel overheen naar wens.
Zet de fudge voor minimaal 4 uur in de koelkast tot hij goed hard is geworden. Daarna kun je de fudge in stukjes snijden met een scherp mes. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.