Zorg ervoor dat je de MonChou ongeveer een uurtje van te voren uit de koelkast haalt zodat deze op kamertemperatuur kan komen. Bedek de onderkant van een springvorm met bakpapier.
Verkruimel de bastognekoeken (het snelste en makkelijkste is om ze even in de keukenmachine te doen). Doe de verkruimelde bastognekoeken in een ruime kom.
Smelt de boter in een steelpannetje en zodra deze is gesmolten giet je het in de kom bij de verkruimelde bastognekoeken.
Stort dit vervolgens op de bodem van de springvorm. Verdeel het en druk het aan met je handen zodat je een stevige bodem hebt.
Klop de slagroom stijf samen met de vanillesuiker en gebruik hierbij eventueel 2 zakjes klopfix.
Doe de MonChou samen met de witte basterdsuiker in een ruime kom en mix dit met een handmixer door elkaar.
Schep de slagroom en MonChou voorzichtig door elkaar en stort dit op de bodem bovenop de bastognekoeken. Verdeel het weer goed over de bodem en zet dit vervolgens in de koelkast om een nachtje op te stijven.
De volgende dag voor je de MonChoutaart gaat serveren snijd je de banaan in dunne plakjes. Deze plakjes verdeel je over de laag MonChou en slagroom. Daarover verdeel je het blikje kersenvlaaifruit en klaar is de taart. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.