Knakworstjes met bladerdeeg
Mini knakworstjes met bladerdeeg, een lekker en makkelijk borrelhapje
Voorbereiding: 15 minuten minuten Bereidingstijd: 6 minuten minuten Totale tijd: 21 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
4 plakjes bladerdeeg (ontdooid) 1 blik kleine knakworstjes 1 ei (middel) 1 eetlepel melk mosterd (dijon), sesamzaadjes
Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
Bedek een bakplaat met een velletje bakpapier.
Snij het bladerdeeg in kleine reepjes of puntjes (het makkelijkste is om hiervoor een pizzasnijder te gebruiken als je deze in huis hebt).
Neem een reepje of puntje bladerdeeg, smeer hier in heel klein beetje mosterd over en wikkel het bladerdeeg om het worstje.
Herhaal dit tot alle worstjes op zijn.
Kluts het eitje, samen met de eetlepel melk en smeer hiermee de knakworstjes met bladerdeeg in en strooi er naar smaak wat sesamzaadjes overheen.
Zet de knakworstjes met bladerdeeg in de oven voor ongeveer 10-15 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Eet smakelijk!
Calorieën: 50 kcal | Koolhydraten: 3 g | Eiwitten: 2 g | Vetten: 3 g | Verzadigd vet: 2 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Maak dan snel én gratis een eigen account aan.