Go Back
+ servings

Knakworstjes met bladerdeeg

Mini knakworstjes met bladerdeeg, een lekker en makkelijk borrelhapje
5 van 2 stemmen
Voorbereiding: 15 minuten
Bereidingstijd: 6 minuten
Totale tijd: 21 minuten
Hoeveelheid: 32 stuks

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • 1 blik kleine knakworstjes
  • 1 ei (middel)
  • 1 eetlepel melk
  • mosterd (dijon), sesamzaadjes

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Bedek een bakplaat met een velletje bakpapier.
  • Snij het bladerdeeg in kleine reepjes of puntjes (het makkelijkste is om hiervoor een pizzasnijder te gebruiken als je deze in huis hebt).
  • Neem een reepje of puntje bladerdeeg, smeer hier in heel klein beetje mosterd over en wikkel het bladerdeeg om het worstje.
  • Herhaal dit tot alle worstjes op zijn.
  • Kluts het eitje en smeer hiermee de knakworstjes met bladerdeeg in en strooi er naar smaak wat sesamzaadjes overheen.
  • Zet de knakworstjes met bladerdeeg in de oven voor ongeveer 10-15 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Eet smakelijk!

voedingswaarden (per persoon/ portie):

Calorieën: 50kcal | Koolhydraten: 3g | Eiwitten: 2g | Vetten: 3g | Verzadigd vet: 2g
WIL JE DIT RECEPT OPSLAAN?Maak dan snel én gratis een eigen account aan.