Meng de witte basterdsuiker en het citroensap door de mascarpone en klop deze luchtig op met een garde.
Hak de pistachenootjes grof.
Druk 100 gram van de frambozen plat met een vork en schep de frambozen luchtig door de mascarpone.
Verdeel de slagroom, het mascarpone mengsel, de pistachenootjes en de rest van de frambozen over 4 glaasjes en verkruimel hier de meringue over. Eet smakelijk!
handig om te weten:
Voorbereiden: je kunt Eton Mess goed voorbereiden door van te voren alles klaar te maken tot de laatste stap (de glaasjes vullen). Bewaar de ingrediënten afgesloten in de koelkast en doe ze vlak voor het serveren in de glaasjes. Doe je dit eerder dan wordt de meringue slap en je wilt echt die knapperige 'bite' in dit toetje, dat maakt het juist zó lekker.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.