Havermoutpap met banaan
Havermoutpap met banaan. Een lekker, snel ontbijt waarmee je zeker een paar uur vooruit kunt. De zoete banaan en een snufje kaneel maakt het af.
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 10 minuten minuten Totale tijd: 15 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
300 ml melk 30 gram havermout (of plantaardige melk) 1 banaan (rijp) kaneel
Breng de melk aan de kook met een snufje kaneel naar smaak
Voeg de havermout toe en laat het nu een paar (2 of 3) minuten koken.
Doe het vuur uit en laat de havermout even 5 minuten staan.
Prak ondertussen de banaan fijn in een kom en giet hier vervolgens de havermoutpap bij.
Roer door elkaar, voeg naar smaak nog een beetje kaneel toe en eventueel wat (extra) plakjes banaan. Eet smakelijk!
Calorieën: 347 kcal | Koolhydraten: 59 g | Eiwitten: 14 g | Vetten: 5 g | Verzadigd vet: 1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.