Kip kerrie salade voor op brood. Een salade voor op brood die zo fan-tas-tisch lekker is. Heerlijk voor de lunch of lekker op toast voor bij de borrel.
Breng een pan met water en een blokje kippenbouillon aan de kook.
Kook hier de kip in ca. 10-15 minuten gaar en laat deze even afkoelen.
Meng ondertussen de mayonaise, kerrie, citroensap, paprikapoeder en kurkuma door elkaar in een kom.
Trek de kip met een vork in dunne reepjes, snij de bosui in kleine ringen en snij de ananas in kleine blokjes.
Meng alles door elkaar in een kom en breng eventueel nog verder op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
handig om te weten:
* Deze hoeveelheid is voldoende om ca. 4 tot 6 broodjes mee te beleggen.Handig om te weten:de kip kerrie salade is max. 2 dagen (mits goed afgesloten) houdbaar in de koelkast.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.